Η αύρα και τα χρώματά της

                         
,

  
   Μερικοί ισχυρίζονται ότι η αύρα είναι απλώς ένα ηλεκτρομαγνητικό φαινόμενο που δεν έχει καμία σημασία. Όμως η υφή της αύρας, όπως το χρώμα και το μέγεθός της, δείχνει να αποκαλύπτει το βαθύτερο εσωτερικό κόσμο, την ψυχοσύνθεση ενός ανθρώπου. Ωστόσο, η σύνθεση της αύρας διαφέρει αναλόγως του ατόμου.
   Μας δίνει συχνά πληροφορίες για το χαρακτήρα του, ενώ το σχήμα και το χρώμα της εκφράζουν την κατάσταση της υγείας αλλά και τη συναισθηματική του διάθεση. Η αύρα υφίσταται στο ανθρώπινο, το ζωικό και το φυτικό βασίλειο, δηλαδή μέσα σε κάθε πηγή ζωής.
   Η αύρα έχει ομάδες χρώματος. Έτσι σε κάθε άνθρωπο διακρίνεται με την φωτογράφιση. Έτσι υπάρχει η λευκή, η κόκκινη, η πορτοκαλί, η κίτρινη, η πράσινη αύρα κ.τ.λ.
   Έρευνες έχουν δείξει ότι ανάλογα με το χρώμα που έχει ο καθένας, ταιριάζει ή δεν ταιριάζει στα "χνώτα" του με τον άλλο. Είναι αυτό που λέμε ότι με την πρώτη ματιά "αυτός δεν μου γεμίζει το μάτι".
Έχει την φυσική εξήγηση ότι οι αύρες τους απωθούνται και έτσι ορθώνεται μια αμυντική συναίσθηση έναντι του άλλου.
   Μια θετική αύρα μπορεί, λοιπόν, να «ευθύνεται» για την ικανότητα του ατόμου να έλκει τους γύρω του, ενώ μια αρνητική να τον καταδικάζει στο να τους απωθεί.
   Όπως το χρώμα του προσώπου ή η γυαλάδα των ματιών μπορεί να μας δώσει συγκεκριμένες πληροφορίες για την κατάσταση της υγείας μας, έτσι και η αύρα αποκαλύπτει σε τι κατάσταση βρίσκεται η ψυχή μας.

   ΕΡΜΗΝΕΙΑ ΧΡΩΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΑΥΡΑΣ

   ΚΟΚΚΙΝΟ

   Το κόκκινο δείχνει έντονο συναίσθημα πάθους και μια ισχυρή φιλοδοξία. Επίσης μπορεί να σημαίνει ότι το άτομο βρίσκεται κάτω από ένα έντονο στρες, ενώ σε κάποιες άλλες περιπτώσεις βλέπουμε το κόκκινο όταν κάποιο άτομο βρίσκεται σε κατάσταση ανάρρωσης.

   ΠΡΑΣΙΝΟ

   Το πράσινο δείχνει μεγάλη ισορροπία άτομο με ιδιαίτερα χαρίσματα, με εσωτερική αρμονία αλλά και άτομο γενναιόδωρο. Οι περισσότεροι θεραπευτές αλλά και οι γιατροί συνήθως, βρίσκονται κάτω από την έντονη επιρροή αυτού του χρώματος

   ΚΙΤΡΙΝΟ

   Το κίτρινο συνήθως δείχνει άτομο εξωστρεφή και αισιόδοξο. Ειδικά αν βρίσκεται στο κεφάλι δίνει στο άτομο αξιόλογες διανοητικές ικανότητες, αλλά και μεγάλη ευφυΐα

   ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ

   Το πορτοκαλί δείχνει ένα άτομο χαρούμενο, αισιόδοξο, με μεγάλη ζωντάνια. Γενικά είναι δείκτης ευτυχίας, κάνοντας το άτομο ιδιαίτερα ανοικτόμυαλο, με μεγάλες διανοητικές ικανότητες.

   ΜΠΛΕ

   Το μπλε είναι αντιπροσωπευτικό της Σοφίας και της Γαλήνης του ατόμου, ειδικά όταν η απόχρωση του είναι παλ δείχνει μία ιδιαίτερη ψυχική ισορροπία, δείχνοντας παράλληλα και όλα τα πνευματικά χαρίσματα του ατόμου.

   ΒΙΟΛΕΤΙ

    Οι βιολετί είναι δυναμικές, χαρισματικές, ενορατικές και δυνατές. Η αποστολή τους στη ζωή είναι να καθοδηγήσουν και να εμπνεύσουν την ανθρωπότητα και να την οδηγήσουν σε μία νέα εποχή ενότητας με αφθονία και πληρότητα. Οι περισσότερες βιολετί προσωπικότητες δραστηριοποιούνται από την εσωτερική επιθυμία να κάνουν κάτι σημαντικό στη ζωή .


   ΑΣΠΡΟ

   Το άσπρο στην ουσία είναι όλα τα χρώματα δείχνοντας ότι το άτομο χαίρει άκρας υγείας, είναι γεμάτο ζωντάνια, δημιουργώντας παράλληλα και πολλά άλλα ψυχικά χαρίσματα

   ΡΟΖ

   Το ροζ δείχνει ένα άτομο ιδιαίτερα ευαίσθητο, με μεγάλη συμπόνια, έχει πολύ αγάπη μέσα του για τους γύρω, ενώ παράλληλα είναι ευγενικό και γεμάτο καλοσύνη.


   ΜΟΒ

   Το μοβ έχει να κάνει με τον διαλογισμό, με τις πολύ ψηλές συχνότητες του ατόμου και με την μεγάλη διανοητική διαύγεια. Επίσης αντιπροσωπεύει την καλλιτεχνία και τα ανεβασμένα επίπεδα.

   ΙΩΔΕΙΣ

   Οι προσωπικότητες  ιώδους χρώματος  βιώνουν τη ζωή τους μέσα από τα βαθιά εσωτερικά αισθήματά τους και τη διαίσθηση. Η ισόβια αναζήτησή τους για την υψηλή αλήθεια και συνείδηση τους επιτρέπει να εκπέμπουν πρωτοτυπία και καθαρότητα που δεν βρίσκεται σε προσωπικότητες άλλων χρωμάτων.

   ΧΡΥΣΟ


   Το χρυσό δείχνει μία πληρότητα που αγγίζει το τέλειο, αντιπροσωπεύει την απόλυτη ευτυχία, την απόλυτη ισορροπία, χαρίζοντας στο άτομο την τελειότητα.